Ziezo, wij zijn op vakantie geweest. Nog net in de laatste week van het laagseizoen (dat was toevallig zo omdat ik toevallig die week vrij had gekregen), waardoor we voor tweehonderd euro p.p. helemaal rond waren: de reis, huisvesting en eten en drinken. We zijn lekker naar een bungalowtje op de Veluwe gegaan en deden vrij weinig.

Ik heb een drietal boeken uitgelezen, we bezochten de Apenheul (leuk, hoor!) en we fietsten wat rond op de elektrische fietsen die bij het huisje hoorden (ook leuk om eens een elektrische fiets uit te mogen proberen, en het scheelde heel wat als het heuvelachtig was).

Tijdens vakanties maak ik altijd goede voornemens, zoals dat ik me op mijn werk wat minder gek moet laten maken door alles wat lijkt te moeten, en, aan de andere kant, dat ik de dingen die ├ęcht moeten ook meer gewoon ├ęcht moet doen, zodra het kan. Want ik stel nog wel eens iets uit als het niet zo’n leuk klusje is. En dan tenslotte, dat ik in mijn vrije tijd meer moet ontspannen en minder met werk nog bezig moet zijn. Goede voornemens, dus!

Mijn vriend was aan het begin van de week nog erg met zijn werk bezig, maar zei aan het einde dat hij nu toch ook helemaal ontspannen was geraakt.

Morgen dus voor ons beiden met frisse zin weer aan de slag. Volgende vakantie van een week is in september gepland… Dat is ook alweer best snel, vind ik. Over ruim twee maanden alweer… Dat wordt een thuisblijfvakantie, waarschijnlijk.